18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ ANMA PROGRAMI

Vatan toprağı uğruna hayatlarının baharında “Bir gül bahçesine girer gibi kara toprağa giren” aziz şehitlerimizi anmak ve Çanakkale Zaferi’ni kutlamak maksadıyla düzenlenen programda yedinci sınıf öğrencilerimizin sunumları büyük beğeni topladı. Duygu yüklü sahnelerle misafirlerimizin yüreğine dokunulan programda öğrencilerimiz kimi anasından, kimi eşinden, çocuğundan ayrılan, tek amacı vatanın düşman eline geçmemesi olan askerlerimizin yazmış oldukları mektupları, hatıraları ve şiirleri paylaşarak, türkülerini söyleyerek o günleri bize yeniden hatırlattı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor,vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizi Çanakkale Zaferi’nin 102.yılında bir kere daha saygıyla anıyoruz!