YAZAR ZÜBEYDE SEVEN TUHRANLA SÖYLEŞİMİZDEN KARELER

Kitap okuma sevgisi küçük yaşlarda kazanılır ve hayat boyu devam eder.Kitap okumak oldukça eğlenceli ve kişisel gelişimi arttırıcı bir özelliğe sahiptir.Bunun tadına varanlar bir daha kitap okumayı bırakmazlar.Bu bilinçle hareket eden Ezgililer Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzda bugün Zübeyde SEVEN TUHRAN'ı ağırladı. Yazdığı eserleriyle öğrencilerimizin gönüllerinde taht kuran Zübeyde SEVEN TUHRAN 2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun konferans salonunda buluşarak onlara kitap okumanın önemi hakkında söyleşi yaptı ve söyleşi bitiminde de öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı. İmza sırasında öğrencilerimizin yoğun talebiyle karşılaşan yazarımız öğrencilerimizle buluştuğu için çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Öğrencilerimizle gerçekleştirdiği söyleşi için Yazar Zübeyde SEVEN TURHAN'a teşekkür eder,kitapların bize sunduğu bilgi dünyasından öğrencilerimizin her an faydalanmalarını,kitap okumayı bir zorunluluk değil bir hayat felsefesi haline getirmelerini dileriz.