8. SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI NEFES KESTİ

Ezgililer Eğitim Kurumlarında gelenekselleşen 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında bu yıl da öğrencilerimiz; sevgi ve saygının hüküm sürdüğü, tatlı bir rekabetin olduğu etkinlikte yer almanın keyfini yaşadı. Yarışmacı sınıflarımız; Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler derslerinden dört asil dört yedek soruya ek olarak dört genel kültür sorusuyla karşılaştılar. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışma, puan eşitliği nedeniyle yedek sorularla devam etti. Son yedek soruya kadar süren heyecan dolu yarışma, 8/A sınıfının zaferiyle noktalandı. İzleyenlerin nefeslerini tutarak izlediği rekabet, içerik ve kalite anlamında izleyicilerden tam not aldı. Yarışma süresince tüm sınıflarımız iyi bir performans ortaya koyarak öğretmenlerinden de geçer not almayı başardı. Ezgililer Eğitim Kurumları ailesi olarak yarışmanın galibi olan 8/A sınıfı öğrencilerini, güzel bir yarışma çıkaran 8/B ve 8/C sınıflarımızı tebrik eder; hayata hazırlık sürecinde bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu ama hayatın sadece bir yarışmadan ibaret olmadığını; kaybetmek, kazanmak gibi kavramların hayatın her anında olabileceğini, bir yarışma sırasında saygı kuralları çerçevesinde bilgilerini değerlendirmenin, değerlendirme yaparken adil olabilmenin önemini öğrencilerimizin kavrayabilmelerini ve bu şekilde yaşayabilmelerini dileriz.