BAŞARIYA DOYMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİR BAŞARI HABERİ DAHA!

Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencileri başarıya doymuyor.TUDEM Yayın Grubu'nun 07.01.2017 tarihinde uyguladığı,ilkokullarda Türkiye genelinde 22.208 öğrencinin katıldığı "Yönlendirme Sınavı"nda 4/A sınıfı öğrencilerinden Ali Yılmam Samsun birincisi;yine aynı sınavda Samsun ikincisi 4/C sınıfı öğrencilerinden Mehmet Arda Sevilmiş olmuştur. TUDEM Yayınları'nın ortaokul seviyesinde gerçekleştirdiği Yönlendirme Sınavı'nda öğrencilerimiz birinciliği yine elden bırakmadı. 5.sınıflarda Samsun birincisi 5/D sınıfı öğrencilerinden Beren Kılıç,Samsun ikincisi de 5/A sınıfı öğrencilerinden Özge Demiroğlu olmuştur. 7.sınıf öğrencilerimizden Berin Nida Yüce Samsun üçüncüsü,8.sınıf öğrencilerimizden Berkay Semiz Samsun birincisi olarak bizleri onurlandırmıştır. Derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.