EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARINDA VEREMLE SAVAŞ EĞİTİMİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Amacı, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine verem hastalığı hakkında bilgi vermek bunun yanında da çevre hijyeni, sağlıklı beslenme vb. kavramların önemine vurgu yapmak olan anlamlı bir etkinlikle Ezgililer öğrencileri yine hem eğlendiler hem de bilgilendiler.

Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin hazırlayıp Ezgililer Eğitim Kurumlarının sponsor olduğu ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün onayladığı projede müzikler Müzik Öğretmenimiz Murat SEVER tarafından bestelendi ve kayıtları yapıldı. Ayrıca Drama Öğretmenimiz Murat Can KİBAROĞLU desteği ile etkinlik için birbirinden güzel kostümler seçildi.

Sanata, sanatçıya, bilime, teknolojik gelişmelere her daim açık olduğunu ifade etmekten çekinmeyen Ezgililer Eğitim Kurumları bu etkinlikle bilginin paylaştıkça değer kazanacağını bir kere daha kanıtladı ve böylece yine anlamlı bir etkinliğe imza attı.