5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HABER MEDYA GRUBU STÜDYOLARINDA

Meslekleri yakından tanıma amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz ilk olarak basın yayın grubunun işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak için Samsun’un tarafsız ve doğru kalemlerinin yer aldığı Borkonut Niş İş Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz haberin yapıldığı kaynağa giderek haberin oluşum serüvenine yakından şahit oldu. Haber Medya Grubu’nun ev sahipliği yaptığı etkinlikte öğrencilerimiz Haber Medya Grubu çalışanlarına kendilerinin hazırladıkları soruları yöneltti ve basın ile ilgili akıllarına takılan noktaları ifade etti. Öğrencilerimizin hazırladıkları sorulara içtenlikle cevap veren kurum çalışanları öğrencilerimize yapmış oldukları sunumlarla kurum işleyişi hakkında bilgi verdi ve bu bilgilendirme sırasında da öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi.

Bizlere ev sahipliği yapıp öğrencilerimizin gazetecilik, radyoculuk mesleği hakkında bilgi almalarına olanak sağlayan ve öğrencilerimizin basın-yayın hakkındaki sorularına içtenlikle cevap veren Haber Medya Grubu ekibine Ezgililer ailesi olarak teşekkür ediyor, amacı doğru, tarafsız; faydalı ve bir o kadar öğretici olan birçok etkinlikte en yakın zamanda öğrencilerimizle bir arada olmak dileğiyle