ORTAOKUL OKUL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ

Demokrasi,insan hayatının vazgeçilmezleri arasında olmalıdır. İnsanların kendi hayatlarını yönetmede söz sahibi olmaları ve kendi özgür iradelerine dayanarak bazı seçimler yapabilmeleri önemlidir. İnsanlar için günümüzde en iyi yönetim biçimi demokrasiden geçer. Farklı düşüncelere en iyi şekilde saygı duyulan sistemler her zaman demokrasiyi savunmuşlardır. Bu yüzden demokrasinin olmadığı yerlerde günümüzde barıştan ziyade ne yazık ki savaş vardır.

Bu sebeple Özel Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencileri demokratik bir toplumda yaşamanın bilincine vardıklarını 28.11.2016 Cuma günü yaptıkları okul temsilciliği seçimlerinde gösterdi. Okul temsilciliği için aday gösterilen 6 öğrencimizden 73 oy ile Umut Tilki okul temsilcisi olurken 5/D sınıfı öğrencilerinden Buğra KASIM da 60 oy alarak okul temsilcisi yardımcılığına seçilmiştir.

Okulumuzda ilelebet uygarlık seviyesinden şaşmadan bilimin ışığında yürüyerek nicedemokratik seçimler yapılmasını arzuluyor, Okul Temsilcisi seçilen öğrencimiz Umut TİLKİ’yi ve okul temsilcisi yardımcısı seçilen öğrencimiz Buğra KASIM’ı tebrik ediyoruz.