EZGİLİLER İNGİLİZCE KUR SINAVLARINI TAMAMLIYOR

Ezgililer Eğitim Kurumları, İngilizce zümresinin daha önceden planladığı kur sınavlarının ilk basamağını 20 Eylül 2016 Salı günü tamamladı. 21 Eylül 2016 Çarşamba günü de devam eden kur sınavları sonucunda İngilizce dersleri için sınıf ve eğitim planlaması yapılacaktır. Kur sınavları ile öğrencilerin İngilizce okuma, dinleme ve yazma becerileri ölçülerek, her öğrencinin mevcut durumu ve potansiyeli dikkate alınarak oluşturulacak planlama ile öğrencilerin İngilizce seviyelerini en üst düzeye çıkarmak amaçlanmaktadır. İngilizce kur sınavlarının hazırlanması ve uygulanması kapsamında görev yapan ve başarılı sonuçlar ortaya koyan İngilizce zümremize teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.