EZGİLİLER TATİLE GİRDİ

Yoğun bir maraton daha sona erdi. Ezgililer Eğitim Kurumları düzenlediği törenle dönemi ve eğitim öğretim yılını sonlandırdı. 3 ay süresince tatil yapacak olan öğrencilerini karnelerle uğurlayan Ezgililer, mezun olan 8. sınıf öğrencilerini göndermekten dolayı buruktu. Her yıl mezun olan öğrencilerinin okulu ziyaret ettiği bilinciyle teselli olan öğretmenler, çocuklarıyla kucaklaştılar, onlara son nasihatlerini ettiler. Son olarak kapanış törenine geçilirken Ezgililer Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Haydar ÜRÜN,  tüm eğitim öğretim süreci ve bu sürecin içerisinde olan tüm bireylere hitaben yaptığı konuşmasında her şeyin Ezgililerin istediği gibi olduğunu, dönemin ve yılın başarılarla dolu geçtiğini ve geleneğin devam ettiğini aktardı. Tören, okunan İstiklal Marşı ile sona erdi ve 3 ay sürecek tatile girildi.