EZGİLİLER TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

14 Haziran 2016 Salı günü Ezgililer Eğitim Kurumları konferans salonunda velilere yönelik tercih dönemiyle ilgili bir seminer verildi. Sınavın başarıyla sonuçlandırılmasının ardından şimdi de tercih döneminde terleyecek olan öğrenciler ve veliler, bu gibi rehberlik edici seminerlere ihtiyaç duymaktadır. Böyle bir ihtiyacın varlığını bilmekte olan Ezgililer Eğitim Kurumları, bu yıl da velilerini bu konuda bilinçlendirmek ve onları en doğruya yönlendirmek adına üzerine düşen görevi yapmaktadır. Ortaokul Rehberlik Servisi tarafından yürütülen programla 8. sınıf öğrencilerinin tercih yaparken nelere dikkat edecekleri, tercih dönemi esnasında izlenecek adımlar ve tercih dönemine nasıl bir mantıkla yaklaşmak gerektiği anlatıldı. Velilerin akıllarına takılan durumları da gidermeye çalışan Rehberlik Servisi, amacına uygun ve başarılı bir seminer gerçekleştirmiş oldu. Yıllarca bu sınavlar için uğraşıldıktan sonra tercih döneminde yapılacak basit hatalarla onca emeğin heba olmasını istemeyen Ezgililer Eğitim Kurumları, öğrencilerinin yerleşebilecekleri en iyi liselere yerleşmeleri için her zaman olduğu gibi tercih döneminde de onların yanında olmaya devam edecektir. Velilerimiz için akla takılanları giderme, velilerimizi doğru yönlendirme ve atılacak adımlar konusunda önemli bir yer teşkil eden bu seminer için Ortaokul Rehberlik Servisimize teşekkür ederiz.