EZGİLİLER EDEBİYAT GÜNLERİ ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen Ezgililer Edebiyat Günleri, çocuk edebiyatı alanında birçok nitelikli çalışması olan ve edebiyat eleştirmeni Yazar Mine HOŞCAN BİLGE’nin okulumuzu ziyareti ve vereceği seminerle başlıyor. 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü sabah 9.30’da başlayacak seminerle çocuklarımız, kitap seçimlerinde daha dikkatli olabilecek ve okudukları kitapları daha iyi yorumlayabileceklerdir. Aynı gün Mine HOŞCAN BİLGE’nin de misafir olarak katılacağı şiir okuma yarışması finalleri gerçekleştirilecektir. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, yarışmanın bitiminde takdim edilecektir. Ezgililer Eğitim Kurumları Edebiyat Günleri, ertesi gün açılacak kitap standıyla devam edecektir. Ezgililer Eğitim Kurumları Edebiyat Günleri’nin hayata geçirilmesini sağlayan başta okulumuz Türkçe Zümresi olmak üzere projeye büyük destek veren Ezgililer Ortaokul Müdürü Haydar ÜRÜN’e teşekkürlerimizi sunarız.