EZGİLİLER GELENEKSEL ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ YİNE DOPDOLU

15 Mayıs 2016 Pazar günü Ayvacık Legend Otelde geçmiş yıllardaki katılımın çok üstünde bir kalabalık veli kitlesiyle gerçekleştirilen etkinliklere açık büfe kahvaltıyla başlandı. Birliktelik anlamında çok güzel kareler bırakılırken geleneksel hale gelen Anneler Günü etkinlikleri, Ezgililer Eğitim Kurumlarının gerçek bir aile olması anlamında hanesine yazılan başarılı bir etkinlik haline gelmiş oldu. Bir gün öncesinden kamp alanındaki otelde ve kurulan çadırlarda konaklayan ve etkinlikleri geceden başlatan öğretmenler, aileler ve öğrenciler de vardı. Teleskopla gökyüzü tarandı, astronomiye merakı olan veliler ve öğrenciler teleskopla gökyüzünü inceleme fırsatı buldular. Geceden etkinliklere başlanmasına rağmen kahvaltıda ve ardından yapılan spor aktivitelerinde zinde görünen Ezgililer Ailesi’nin bu tutumu, her alanda ortaya koyduğu dinamik görüntüsünü ispatlar nitelikteydi. Gerçekleştirilen spor aktiviteleri eğlenceli sahnelerle doluydu. Birbirinden güzel ve zorlu oyunlarla stres atılırken geride neşeyle gülen gözlerle dolu kareler bırakıldı. Spor aktivitelerine çekiliş etkinliği için ara verilirken çekilişte kazanılan tatmin edici birçok ödül yüzleri güldürdü. Tam bir aile görüntüsü çizilen ve yine içeriği dopdolu bir Anneler Günü etkinliği geride kalırken objektife takılan görüntüler, bugün ve yarın herkesin zihinlerinden silinmeyecek hoş bir anı olarak kaldı.