EZGİLİLER MÜZİK GECELERİYLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, geleneksel olarak düzenlediği müzik gecelerinde misafirlerini ağırladı. Kalabalık bir seyirci kitlesi tarafından takip edilen gecelerde Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencileri, birbirinden nitelikli eserleri sahnelediler. Önce piyanonun başına geçen Ezgililer öğrencileri, adeta piyanonun tuşlarıyla dans ettiler. Yoğun bir çalışma sonucunda sunulan etkinlik, misafirler tarafından ilgiyle ve hayranlıkla izlendi. Ardından Ezgililer Eğitim Kurumları bünyesinde öğrenciler tarafından kurulan orkestra sahne aldı. Çeşitli eserlerle izleyenlere hitap eden Ezgililer öğrencileri, misafirlere keyifli anlar yaşattı. Sanatsal etkinliklere ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koyan Ezgililer Ailesi, estetik algısı gelişmiş öğrencileriyle gurur duymaya devam etti.