6. SINIFLAR BİLGİLERİNİ KONUŞTURDU

6 Nisan 2016 Çarşamba günü Ezgililer Eğitim Kurumları konferans salonunda 6. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. 6. sınıf ana ders öğretmenlerinin organize ettiği bilgi yarışmasını takip etmek üzere okul yönetiminin, idarecilerinin ve birçok velinin katıldığı gözlendi. Kıyasıya rekabet halinde geçen bilgi yarışmasında 6/A sınıfı ilk sırayı aldı. Bilginin, doğru bilgiye ulaşmanın ve bilgiyi işleyip kullanmanın bu denli önemli olduğu günümüzde, bilgi yarışmalarıyla öğrenme isteği ve bilgiye ulaşmada kararlılık konularında farkındalık yaratılmak istenmiş ve düzenlenen bilgi yarışması, yarışmacı gruplar da dahil olmak üzere yarışmayı izleyen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerde öğrenme şevki yaratmıştır. Bilgi yarışmasının hazırlanmasında emeği geçen tüm 6. sınıf öğretmenlerimizi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.