SINAV KAYGISI İLE BAŞA ÇIKABİLİRİZ

TEOG-2 sınavı yaklaşırken Ezgililer Eğitim Kurumları Rehberlik servisi ve Okul Aile Birliğinin iş birliği ile organize edilen, sınav kaygısı ile baş edebilme adına 8. sınıf öğrencilerine çözüm odaklı bir seminer verilmiştir. Giresun Üniversitesi Öğrt. Gör. Yard. Doç. Dr. Bünyamin ÇETİNKAYA tarafından verilen seminerde ‘’ Sınav kaygısı nedir?’’ ve ‘’ Sınav kaygısı ile baş edebilmek için hangi yöntemler uygulanmalıdır?’’ konuları işlenirken öğrencilerin dikkatle semineri takip ettiği gözlendi. Akademik anlamda öğrencilerini eksiksiz bir şekilde sınava hazırlayan Ezgililer Eğitim Kurumları, bu tür etkinliklerle de öğrencilerinin üzerindeki baskıyı ve sınav kaygısını ortadan kaldırmakta gayet başarılı olmaktadır. Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da öğrencilerimizin en iyi sonuçları alacağından şüphe duymuyor, 8. sınıf öğrencilerimize TEOG-2 sınavında başarılar diliyoruz.