SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HUZUREVİ’NE ZİYARET

21 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle okulumuz 5/C sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ne ziyarette bulundular. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden öğrencilerimiz, yaşlılarımıza moral kaynağı oldu. Toplumsal dayanışma mesajları verilen ziyarette öğrencilerimizin yaşlılara olan yaklaşımı görülmeye değerdi. Çocuklarımızla gurur duyuyor, verdiğimiz akademik eğitim yanında insani değerler açısından ne kadar doğru bir yaklaşım içerisinde olduğumuzu ve bunun çocuklarımızdaki yansımaları ve sonuçlarının olumlu olduğunu görmek bizleri gururlandırdı. Bu etkinliği gerçekleştiren başta Sosyal Komite sorumlu öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu duyarlı yaklaşımlarında ötürü tebrik ediyoruz.