EZGİLİLER SANATA DOYMUYOR

21 0CAK 2015 Perşembe günü okulumuzun sosyal komitesinin organize ettiği sanatsal faaliyetler kapsamında Küçük Eller Tiyatro Topluluğunu okulumuzda ağırladık. Bu kez perdeler çocuklarımızın minik yüreklerine açıldı. ‘’Resimdeki Dinozor’’ adlı çocuk oyununu sahneleyen Küçük Eller Tiyatro Topluluğu, çocuklarımıza keyifli anlar yaşatırken bir yandan da eğitici rolü üstlendi. Hayatın cesur olmayı gerektiren bir durum olduğunu anlatan oyun, öğrencilerimize ‘’Aradığımız cesaret içimizde, onu ortaya çıkarmak elimizde; kendine bir şans ver.’’ mesajını verdi. Samsun’un en nitelikli çocuk oyunlarını sahneleyen topluluğu olan Küçük Eller, çocukların ilgisinden ve oyuna karşı verilen reaksiyonlardan çok memnun kaldıklarını aktarırken Özel Ezgililer Eğitim Kurumları ile beraber olmaktan da ayrıca onur duyduklarını aktardı. Özel Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimin ve akademik çalışmaların yanında sanatsal faaliyetlere de ne kadar önem verdiğini, sanatı ve sanatçıyı ne denli desteklediğini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Ezgililer Ailesi olarak Küçük Eller Tiyatro Topluluğuna bize vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.