EZGİLİLER 1. SİNEMA GÜNLERİ ÖVGÜYLE KARŞILANDI

Ezgililer 1. Sinema Günleri, daha önceden duyurulduğu gibi 20 Ocak 2016 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Projenin ilk etabında eğitimle ilgili bir film seçmeyi tercih eden Ezgililer, bu projeyle öğrencilere istendik davranışlar kazandırma, öğrencilerimizin ufuklarını genişletme ve yeni bakış açıları geliştirmelerini sağlama gibi hedefler edinmişti. Aynı zamanda estetik duyguları de geliştirmeyi amaç edinen Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarının filmin sonunda çocuklardan alınan dönütler sayesinde kazanımlara ulaştığı gözlemlendi. Filmin başlangıcında sinemanın dünden bugüne gelişim aşamalarını aktaran bir sunumla öğrencilerimize sinemanın tarihsel döngüsü hakkında bilgi sahibi olma fırsatı tanındı. Böylece başarılı ve amacına uygun bir etkinlik daha gerçekleştirilmiş oldu. Bu projeyi tasarlayan ve hayata geçiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Proje öncesi ulaşılmak istenen bütün hedeflere ulaşmanın ve başarılı bir etkinlik daha gerçekleştirmenin; bununla birlikte eğitim felsefemizin temel ögelerinden olan evrensel birey yetiştirme adına öğrencilerimize etkili bir proje sunmanın sevincini yaşıyoruz. Ezgililer Sinema Günleri, öğrencilerimizden aldığımız olumlu dönütler doğrultusunda gelenekselleştirilerek devam ettirilecektir.