EZGİLİLER ESKİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

29 Aralık 2015 Salı günü okulumuz konferans salonunda eski öğrencilerimiz Yasin Berk YEŞİLYURT ve Ali Kaan ÖZÇELİK, öğrencilerimize şu anda okumakta oldukları İstanbul Erkek Lisesi’ni tanıttı. Sunumu gerçekleştirmeden önce öğrencilerimize İstanbul Erkek Lisesi’ne gitmeyi hedefleyenlerin olup olmadığına dair sorular soran eski öğrencilerimiz, birkaç öğrencinin dışında kimsenin bu okulu tercih etmeyi düşünmediğini gördü. Daha sonra sunumlarını gerçekleştiren eski öğrencilerimiz, salona İstanbul Erkek Lisesi’nin bütün şartlarını ve avantajlarını etkili bir şekilde aktardılar. Tanıtımın sonunda ‘’İstanbul Erkek Lisesi’ne gitmeyi hedefleyen var mı?’’ şeklindeki soruyu yineleyen eski öğrencilerimiz, sunum öncesi sorulan sorular karşısında alınan cevapların aksine salonun genelinin İstanbul Erkek Lisesi’ne gitmeyi hedefleme yönünde görüş bildirmesinden çok etkilendiler. Sunum süresince öğrencilerimize yaşadıkları tecrübeleri de aktaran eski öğrencilerimiz, Ezgililer Ailesi’ne bağlılıklarını da dile getirdiler. Öğrencilerimiz için olumlu örnek teşkil eden eski öğrencilerimiz Yasin Berk YEŞİLYURT ve Ali Kaan ÖZÇELİK’e teşekkür eder, okul yaşantılarında başarılar dileriz.