Türk Kızılayından Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarına Teşekkür

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, toplumsal duyarlılık adına yeni bir etkinliğe imza attı. Ezgililer Ailesi, Okul Aile Birliği toplantılarını gerçekleştirmek üzere Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü'nde toplandı. Birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğu bu günde daha önceden planlanan kan bağışı projesi hayata geçirildi. Bu kapsamda Özel Ezgililer Eğitim Kurumları  Yönetim Kurulu başta olmak üzere; idari kadro, öğretmenler ve personeller kan bağışında bulundular. Bu değerli projenin yürütülmesinde öğrencilerin de yer alması takdir topladı. Öğrenciler, birçok veliyi kan bağışı yapmaları adına ikna ettiler. Bu projeye bağlı olarak Türk Kızılayı adına Orta Karadeniz Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Muhsin YILDIRIM, Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kuruluna, Özel Ezgililer Eğitim Kurumu Genel Koordinatörüne ve öğretmenlerİne bir teşekkür belgesi düzenledi. Bugün itibariyle elimize ulaşan teşekkür belgelerinin bizim için çok değerli olduğunu kamuoyuna duyurur, bu tür projeleri hayata geçirmemizin amacının, eğitim anlayışımızın ve insan tanımımızın bir gereği olduğunun bilinmesini isteriz. Ayrıca bu projede gönüllü olarak görev yapan ve birçok velimizi kan bağışı yapmaya ikna eden öğrencilerimiz; Ozan YILDIZ, Mert UYAR, İrem UYAR ve Ezgi KAVTELEK’i tebrik eder, öğrencilerimize Özel Ezgililer Eğitim Kurumları ruhunu ve felsefesini en doğru şekilde yansıttıkları için teşekkür ederiz.