EZGİLİLER AİLESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YENİ ÜYELERİNİ SEÇTİ

13 Aralık 2015 Pazar günü Ezgililer, yeni kampüsünde velilerin de katılımıyla okul aile birliği adına görev yapacak üyelerin seçimi ve ek olarak da veli-öğretmen görüşmeleri için toplandı. Okul Aile Birliği toplantısı öncesinde Ezgililer Ailesi, ihtiyaç sahiplerine bir ümit olabilmek adına kan bağışında bulundu. Her türlü sosyal dayanışma etkinliğinde girişimci ve öncü olmayı ilke edinen Ezgililer, bu etkinlikle hem üstlenmiş olduğu misyonun gereğini yaptı hem de diğer kurumlar ve vatandaşlar için güzel bir örnek teşkil etmiş oldu. Öncelikle görev süresini tamamlayan Okul Aile Birliği adına Nazan GÜNEYSU ve Ferda ALVER MUTLU, geçmiş dönemle ilgili faaliyet raporlarını divana ve katılımcılara sundu. Daha sonra ibra işlemine geçildi ve tüm faaliyetlerin ibra edildiği gözlendi. Toplantının sonunda Sayın Nazan GÜNEYSU ve Sayın Ferda ALVER MUTLU’ya Okul Aile Birliği adına yapmış olduğu çalışmalar için çiçek takdim edildi. Sıcak bir aile ortamı içerisinde geçen divan görüşmeleri sonrasında daha önceden de duyurulan öğretmen-veli görüşmelerine geçildi. Öğretmenler, kendi sınıf öğretmenliklerinin olduğu sınıflarda sınıfları hakkında genel görüşmeler gerçekleştirdi. Devamında öğretmenlerin her biri ayrı sınıflara dağılarak bireysel görüşmelerde bulundu. Ezgililer Ailesi, verimli geçen bir günün ardından mutlu bir şekilde kampüsten ayrıldı.