CUMHURİYETİN AYDIN EZGİLİ GENÇLERİNİN MEZUNİYET COŞKUSU

Yelken Kulüp’te  düzenlenen mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.
            Özel Ezgililer Eğitim Kurumları tarafından Yelken Kulüp’te düzenlenen mezuniyet törenine katılan velilerde çocuklarının büyük coşkusuna ortak oldular.
            Törende bir konuşma yapan Okulun kurucu Müdürü Sezen Kılınç, “Okula başlamak için geldiğiniz ilk günü sizlerde hatırlar mısınız bilemem. Benim hatırladığım, yüreğinizdeki heyecan, bakışlarınızdaki şaşkınlık ve annelerinizin eline sıkı sıkı sarılmış olmanız. Aradan geçen yılların duygularınızı, davranışlarınızı olgunlaştırdığı gibi hedeflerinizi belirlemekte de etkili olduğunu düşünüyorum. Kültürel değerlerimize sahip çıkacak bilinçle donatırken bilgili, ilkeli-duyarlı, düşünen, risk alabilen, liderlik yönü gelişmiş, teknolojiyi iyi kullanabilecek donanımda geliştirmeye çalıştık. Türkçeyi çok iyi konuşuyor olabilmenin yanı sıra, çok önemsediğimiz yabancı dilde de kendinizi ifade edecek durumda olduğunuzdan eminiz. Teknolojiyi çağın gerektirdiği şekilde uygulayacak donanımınızı sağladık. Sizden önce mezun ettiğimiz öğrencilerimiz sesimizi Türkiye ye duyurup marka olan yerli ve yabancı okullara Ezgiler bayrağını taşıdılar.

Sizlere ve sizden sonra gelecek öğrencilerimize de bu konudaki güvenimiz sonsuzdur.

Duyduğumuz bu güvenle beklentilerimiz hatırlatmak isterim.

Cumhuriyetin aydın gençleri olarak ayrımsız insan sevgisiyle bezeniniz.

Hangi düşüncenin insanı olursanız olunuz insan haklarına saygılı olunuz

Geçmiş değerlerimize ve ulusal kültürümüze sahip çıkınız. Doğruluk, dürüstlük, çalışkanlık, vatan ve millet sevginiz vazgeçilmeziniz olsun.

Evrensel değerlere açık olup, evrensel doğrularınızı bulup doğrularınızın arkasında durunuz.

Atamızın emaneti olan cumhuriyetimizi koruyunuz.

Devrim ve ilkelerine sahip çıkınız.

Bizler Atamızın “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” özlü sözünü hep aklımızda tutarak sizleri eğitmeye, büyütmeye çalıştık. Üzerimize düşeni yaparak sizleri fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler olarak okulumuzdan mezun etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Devamında Yelken Kulüpteki mezuniyet balosuna Atakum Kaymakamı Sayın Ali Bakoğlu onur konuğu olarak katıldı. Öğrencilerle halaylar çekildi, danslar yapıldı. Veli, öğretmen ve öğrenci üçlüsü kaynaşırken Ezgililer Ailesi mutlu bir mezuniyete imza attı

Özel Ezgililer Eğitim Kurumları mezuniyet törenine , Özel Ezgililer Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış, Okul Aile Birliği Başkanları , öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.