Ezgililerde Müzik Şöleni

Samsun AKM de düzenlenen Ezgililer Tiyatro ve müzik gecesi izleyenleri büyüledi.

Ezgili öğrenciler müzik ve tiyatro yeteneklerini piyano, gitar, saksafon ve keman, melodika, flüt , bateri, bağlama ve solo performanslarını sergiledi.

Kurucu Müdür Sezen Kılınç “müziğin insan yaşamındaki önemini vurgularken ilk insanların hayvan kemikleriyle ritim tutarak  müziğe başlamışlardır. Nice insan, ruhun bedende müzikle şekil bulduğunu söyler. Çünkü müzik hayatın tamamıdır.” söylemiyle program akışına geçildi.

Hazırlanan program veliler tarafından beğeniyle izlenirken program sonunda veliler öğrencileri ayakta alkış yağmuruna tuttu. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ,Okul Kurucu Müdürü Sezen Kılınç, ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış, tüm öğretmenlere teşekkür ederek ,çiçek sundular.