Ezgililer TÜYAP Kitap Fuarı’nda

Özel Ezgililer Eğitim Kurumu öğrencileri, okulun Türkçe Zümresi tarafından planlanan ''Kitap Benim En İyi Rehberim'' etkinlikleri çerçevesinde TÜYAP Kitap Fuarı'nı gezdiler. Öğretmenlerin sadece uzaktan gözlemlediği öğrenciler, diledikleri gibi özgürce fuarı dolaştılar  ve beğendikleri kitapları satın aldılar. Eğitim kalitesinin ve aydınlık seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gözler  önüne seren Ezgililer, kitap kurdu öğrencileri varlığında fuarın ev sahibi niteliğindeydiler ve 2 saat süresince  kitap dünyasının büyüleyici atmosferinde heyecanla kitapları incelediler. Ünlü yazarlar ve şairlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Ezgililer öğrencileri, kitaplarla geçirilen keyifli bir günün ardından servisleriyle evlerine gönderildiler.Amacına uygun ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilen bu etkinlikte bilinçli bir şekilde görev alan öğretmenlerimize; çocuklarının ufuklarını sınırlamayan ve engin denizlere açılmalarına ön ayak olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.