EZGİLİ MİNİKLERDEN GELENEKSEL MUHTEŞEM YIL SONU GECESİ

Özel Ezgililer  Eğitim Kurumları  2,3,4. Sınıf öğrencileri yıl boyu sosyal etkinliklerde yaptıkları çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür Sanat Merkezinde  başarıyla sergilediler.

İzleyenleri büyüleyen minik öğrenciler keyifli anlar yaşattılar. Gece görsel şölen niteliğindeydi. Okul Kurucu Müdürü Sezen Kılınç ” Böylesine güzel bir gecede minik öğrencilerimizin sergiledikleri birbirinden güzel oyunlarla siz değerli velilerimize güzel bir gece yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, siz değerli velilerimize, bale grubumuzu çalıştıran Tan Sağtürk TAB Sanat Merkezi yetkililerine, modern dans grubumuzu çalıştıran  PERA Güzel Sanatlar  Merkezi yetkililerine ve saygıdeğer basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Esas minik öğrencilerimizi bıkmadan ve yılmadan çalıştıkları için ayrı ayrı öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.