100. YILINDA ÇANAKKALE

Mucizevi bir destanın adıdır Çanakkale. Her biri vatanı için çarpışan büyük insanlarla dolu o müthiç coğrafya. Ve o coğrafyada altın harflerle yazılan o büyülü destan.Ve bu destanın başmimarı M. Kemal ATATÜRK. İşte bu büyük destanın yani Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü okulumuz tarafından da çoşkuyla kutlandı. Okul Müdürümüz Sezen KILINÇ ve Okul Müdür Yardımcımız Haydar ÜRÜN, günün anlamı ve önemiyle ilgili konuşmalar yaptılar.Daha sonrasında Tiyatro öğretmenimiz Murat Can KİBİROĞLU ve okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan piyes, tüm okul huzurunda can buldu. Duygu dolu anların yaşandığı anma programında gözyaşlarını tutamayan öğrencilerin ve öğretmenlerin olduğu gözlendi. Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına okulumuz Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilermize plaketleri öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi.İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 94. yılı kultlamalarının da  aynı haftaya denk gelmesinden dolayı aynı program dahilinde tertip edilen bağımsızlık konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilermize de plaketleri öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi. Anma programı Çanakkale şehitlerine ve Çanakkale Destanı'nın kahramanlarına sunulan saygı ve minnetlerle sona erdi.