Karne günü, coşkularımızı taçlandırdık

Sistem Değişti, Gelenek Değişmedi.

Lise giriş sınavında Türkiye ve Samsun birincisi olan Akif Kızılkaya, Özgün Balı, Yusuf Bayrak, Berkan Özkan, Ezgi Ünlü, Arda Ayberk Bak, Doğa Danacı, Şimal Ulusoy, Elif Hacıvelioğlu ile gurur duyduk.

Çalışmanın önemini vurgulayan Okul Müdürümüz Sezen KILINÇ çok soru çözmenin değil nitelikli ve düzenli çalışmanın başarıya giden yol olduğunu ve bu mutlu sona bu şekilde ulaşıldığını vurguladı.

Okul Müdürümüz Sezen Kılınç, “Tüm çocuklarımız sınav başarılarına bakılmaksızın çok değerli çok özel biricik ve önemliler bu bilinçle bir ölçme değerlendirmenin sonucu olarak 9 tane 700 tam, 14 öğrenci 1 yanlış, 4 öğrenci 2 yanlışla sınav başarısı göstermiştir. Daha çok yanlışı olan tüm öğrencilerimizin de düzenli çalıştıklarında heyecanlarını  kontrol edebildiklerinde istedikleri hedefe ulaşacaklarından eminiz.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum” dedi.

Merkezi Ortak Sınavında (TEOG)  birinci olan tüm öğrencilere hediyeleri takdim edildi ve öğrencilerin aileleriyle birlikte pasta kesildi.

Okul Müdürümüz Sezen Kılınç yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencileri bir kez daha kutlarken, başarıda emeği bulunan öğretmenlere, velilere, öğrencilere ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür ederek iyi tatiller diledi.